Telefoonboek Waver

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Waver? Check de ontwikkelde handige zoekfunctie. Via deze weg doorzoekt men zonder moeite honderden namen en nummers van huishoudens in Ouder-Amstel. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Blom), een firma (bijv. DIO) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of juist de postcode, 1191. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Waver gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Waver

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Waver? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Nu kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van E. Driessen uit Waver
 • Zoek het nummer van de Hema of Hans Anders
 • Bekijk contactgegevens van de Verpleegkundige of Bouwkundig adviseur in Waver
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Waver

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Ouder-Amstel. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Een andere optie: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1191. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
Waver beslaat uit een aantal wijken en buurten: Centrum, Noord, West, Oost, Kern, Buitengebied
telefoonboek-waver

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Waver, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Waver. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Op die manier spot je snel dit telefoonnummer uit Waver

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0900, 1800, 0800, 0909, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Waver

Soms heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Waver. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.ouder-amstel.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Armenië.