Telefoonboek Bovenkerk

Nummers nodig uit het telefoonboek van Bovenkerk? Gebruik de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Via deze weg doorzoekt men supersnel ontzettend veel contactgegevens in en rondom Amstelveen. Begin altijd je query met een naam (denk aan Maas), een shop (als C&A) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en de postcode, 1187. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Bovenkerk is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bovenkerk

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Bovenkerk? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Op dit moment gaat dit online sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van Fam. de Bruyn woonachtig in Bovenkerk
 • Vind het telefoonnummer van de EMTÉ of Vomar
 • Zoek adresgegevens van de Deskundige duikploegleider of ICT adviseur uit Bovenkerk
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Bovenkerk

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Amstelveen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 1187. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Bovenkerk wordt gevormd door diverse wijken: Centrum, Noord, Oost, Kern, Buitengebied, West
telefoonboek-bovenkerk

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Bovenkerk, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Bovenkerk. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Zo zoek jij het snelste dit telefoonnummer in Bovenkerk

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor servicenummers als 0900, 0840, 0909, 0800, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Bovenkerk

In sommige gevallen is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van het zoekscript kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Bovenkerk. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.amstelveen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Antigua en Barbuda.