Telefoonboek Marken

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Marken? Dat kan via de hier onderstaande handige zoekmachine. Via deze weg tref je zonder problemen alle telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit Waterland. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. Brouwer), een winkel of bedrijf (bijv. T-Mobile) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en wellicht 1156. Druk op “zoeken”. Onze tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Marken is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Marken

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Marken? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dat via het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van Z. van der Velden met een woning in Marken
 • Check de contactgegevens van de Esso of Poiesz
 • Vind de bereikbaarheid van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Recherchebureau uit Marken
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Marken

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Waterland. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 1156. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Marken beslaat uit diverse wijken: Centrum, Noord, Oost, Buitengebied, Kern, Zuid
telefoonboek-marken

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Marken, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Marken. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in mits je die weet. Op die manier zoek je direct het beoogde telefoonnummer uit Marken

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0840, 0906, 1800, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Marken

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van de zoekmachine zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids van Marken. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.waterland.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Albanië.