Telefoonboek Katwoude

Zoek jij naar een telefoonboek van Katwoude? Open nu onderstaande handige zoekmachine. Daarmee detecteer jij snel & eenvoudig de meeste adressen en (mobiele) nummers in en rondom Waterland. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld de Graaf), een firma (bijv. Basic-Fit) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en de postcode, 1145. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Katwoude gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Katwoude

Vandaag gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Katwoude? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger met de gids. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van N. Bakker met een huis in Katwoude
 • Bekijk het nummer van de Subway of C&A
 • Vind het telefoonnummer van de Beveiligingsmedewerker of Analyse- en Statistiek Consultant in Katwoude
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Katwoude

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Waterland. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1145. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Katwoude beslaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Oost, Buitengebied, West, Kern
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-katwoude

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Dit achterhaal je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Katwoude, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Katwoude. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op basis daarvan krijg je met succes het gewenste telefoonnummer in Katwoude

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0909, 0800, 1800, 0906, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Katwoude

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een telefoonnummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de zoektool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Katwoude. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.waterland.nl/
 • Snel verder naar: Fax nummer zoeken.