Telefoonboek Volendam

Nummers nodig uit het telefoonboek van Volendam? Open nu deze eenvoudige zoekfunctie. Op die manier achterhaal je zonder moeite een groot deel van de contactgegevens van mensen uit Edam-Volendam. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. Schipper), bedrijfsnaam (bijv. C&A) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Blokgouw of eventueel 1132. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Volendam is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Volendam

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Volendam? Contactgegevens opzoeken ging voorheen via de gids. Hedendaags kan dat via het internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van Fam. de Bruin met een huis in Volendam
 • Zoek het nummer van de Blokker of Terstal
 • Ontdek het nummer van de Medisch Secretaresse of ICT-projectmanagement uit Volendam
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Volendam

Doorzoek nu simpel het telefoonboek van gemeente Edam-Volendam. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1132, 1131. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Volendam bestaat uit buurtschappen en kernen: Blokgouw, Volendam-west, centrum, Munnikeveld, Katham
telefoonboek-volendam

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug hierboven

 2. Vul de velden in

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Volendam, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Volendam. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan krijg jij het snelste het gezochte telefoonnummer uit Volendam

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 1800, 0906, 0900, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Volendam

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van ons systeem kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Volendam. Ideaal bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.edam-volendam.nl/
 • Lees ook: Zoeken op Adres.