Telefoonboek Schiphol

Nummers nodig uit het telefoonboek van Schiphol? Start met de aangegeven unieke zoekfunctie. Zo detecteer jij erg simpel ontzettend veel (06) nummers en contacten van mensen uit Haarlemmermeer. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld Bosch), bedrijf (bijv. Tinq) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Schiphol-Zuidoost of juist de postcode, 1118. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Schiphol gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Schiphol

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het nummer van een zaak of bewoner in Schiphol? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger nog ouderwets met de gids. Momenteel doe je dit online vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van V. van Dongen met een huis in Schiphol
 • Check de contactgegevens van de Rabobank of Tinq
 • Check de contactgegevens van de Medisch Secretaresse of Pensioenadviseur in Schiphol
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Schiphol

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Haarlemmermeer. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1118, 1117, 1171, 1119. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Schiphol onderscheiden we in buurten & wijken: Schiphol-Zuidoost, Schiphol-Oost, Schiphol noord, Schiphol rijk
telefoonboek-schiphol

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat even hierboven

 2. Vul de velden in

  Voorbeelden zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Schiphol, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Schiphol. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je die weet. Door hiervan gebruik te maken zoek je snel het verlangde telefoonnummer in Schiphol

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 0906, 1800, 0800, 0840, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Schiphol

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een telefoonnummer kun je opzoeken wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Schiphol. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hlmrmeer.nl/
 • Ook interessant: Omgekeerd Mobiel Nummer Zoeken.