Telefoonboek Duivendrecht

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Duivendrecht? Start met de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Zodoende doorzoekt men erg simpel honderden adresgegevens in Ouder-Amstel. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. Koning), een shop (als Basic-Fit) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of een bepaalde postcode, 1115. Druk op “zoeken”. Het zoekscript checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Duivendrecht gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Duivendrecht

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het telefoonnummer van een winkel of persoon in Duivendrecht? Een telefoonnummer zoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel gaat dat middels het internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van M. Verhoeven wonend in Duivendrecht
 • Vind het telefoonnummer van de Basic-Fit of Shell
 • Vind het telefoonnummer van de Deskundige duikploegleider of Verzuim adviseur uit Duivendrecht
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Duivendrecht

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Ouder-Amstel. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1115. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in deze plaats
Duivendrecht kan je onderverdelen in buurten & wijken: Centrum, Noord, Oost, Zuid, Buitengebied, Kern
telefoonboek-duivendrecht

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Duivendrecht, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Duivendrecht. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dit is mogelijk, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op die manier spot jij het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer in Duivendrecht

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0800, 1800, 0909, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Duivendrecht

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een nummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek in Duivendrecht. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.ouder-amstel.nl/
 • Bekijk ook: Mobiel nummer zoeken.