Telefoonboek Ruigoord

Zoek jij naar een telefoonboek van Ruigoord?Maak dan gebruik van de hier onderstaande speciale zoekmachine. Hiermee detecteer jij erg simpel ontzettend veel contactgegevens van mensen uit Amsterdam. Begin jouw zoektocht met een naam (bijv. van Wijk), een firma (bijv. Profile) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 1047. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Ruigoord gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ruigoord

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Ruigoord? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig kan dat via het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van G. de Boer in Ruigoord
 • Bekijk het nummer van de Jumbo of Bruna
 • Check het nummer van de Matroos-motordrijver of Makelaar onroerend goed uit Ruigoord
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Ruigoord

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Amsterdam. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1047. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Ruigoord kan je onderverdelen in een aantal buurten: Centrum, Noord, Oost, West, Kern, Buitengebied
telefoonboek-ruigoord

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Ruigoord, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Ruigoord. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Zo zoek jij met succes het beoogde telefoonnummer in Ruigoord

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0909, 0800, 1800, 0840, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ruigoord

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je achterhalen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Ruigoord. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.amsterdam.nl/
 • Veel bekeken: Bedrijvengids.