Telefoonboek Holysloot

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Holysloot? Open nu deze duidelijke zoekfunctie. Zodoende bekijk jij snel & eenvoudig belangrijke contactgegevens van inwoners uit Amsterdam. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld Bos), een shop (als Vakgarage) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum en/of 1028. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Holysloot is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Holysloot

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Holysloot? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van I. Boer uit Holysloot
 • Check het nummer van de Expert of Texaco
 • Achterhaal het tel. nr. van de Machinist (spoor) of Liefdadigheidsorganisatie uit Holysloot
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Holysloot

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Amsterdam. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 1028. Gebruik deze postcode(s). Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in deze plaats
Holysloot wordt gevormd door een aantal buurten: Centrum, Noord, Oost, West, Kern, Zuid
telefoonboek-holysloot

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Holysloot, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Holysloot. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. De tool zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Zo krijg je het eenvoudigst dit telefoonnummer in Holysloot

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0900, 1800, 0906, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Holysloot

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een (06) nummer kan je achterhalen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Middels de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Holysloot. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.amsterdam.nl/
 • Ga verder naar: Gouden gids.