Telefoonboek Ransdorp

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Ransdorp? Open nu deze eenvoudige zoekfunctie. Zo tref je gemakkelijk bijna alle (06) nummers en contacten uit Amsterdam. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld van Dam), een winkel of bedrijf (bijv. DIO) of juist met een adres uit deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of een bepaalde postcode, 1028. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Ransdorp kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ransdorp

Vandaag gebeld door een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Ransdorp? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van E. Bosch met een woning in Ransdorp
 • Zoek het nummer van de Cigo of Brainwash
 • Ontdek het nummer van de Tandarts of Bouwkundige tekenaar in Ransdorp
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Ransdorp

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Amsterdam. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1028. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Ransdorp is te onderscheiden in velerlei buurtschappen: Centrum, Noord, Oost, West, Buitengebied, Kern
telefoonboek-ransdorp

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je hier

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Ransdorp, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Ransdorp. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Daarmee spot je het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer uit Ransdorp

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 1800, 0900, 0840, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Ransdorp

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een nummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op ons systeem kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Ransdorp. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.amsterdam.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek.