Telefoonboek Driemond

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Driemond? Dat kan via de aangegeven handige zoekfunctie. Op die manier zoek je zonder moeite de meeste (06) nummers en contacten in en rondom Amsterdam. Jij kan starten met een naam (denk aan Bosch), bedrijf (bijv. OP=OP Voordeelshop) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en de postcode, 1109. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Driemond kan iedereen! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Driemond

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een zaak of bewoner in Driemond? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen via de gids. Tegenwoordig gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van S. Hermans woonachtig in Driemond
 • Achterhaal het tel. nr. van de Big Bazar of Nettorama
 • Bekijk het nummer van de Duikerarts of Systeembeheerder in Driemond
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Driemond

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Amsterdam. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1109. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
Driemond bestaat uit een aantal buurten: Centrum, Noord, Oost, Zuid, West, Kern
telefoonboek-driemond

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Driemond, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Driemond. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Zo vind jij succesvol het verlangde telefoonnummer in Driemond

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0800, 0906, 0909, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Driemond

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je ophelderen van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door gebruik te maken van ons systeem check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Driemond. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.amsterdam.nl/
 • Leuk om te bekijken: Nummergids.