Telefoonboek Edam-Volendam

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Edam-Volendam? Check de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee vind je verrassend eenvoudig een groot deel van de (06) nummers en contacten van personen uit de gemeente Edam-Volendam. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals Vink), een onderneming (bijv. Wereldwinkel) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en de postcode, 1135. Druk op “zoeken”. Het systeem doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Edam-Volendam is zo gepiept! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Edam-Volendam

Een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Edam-Volendam? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Hedendaags gaat dit online een stuk sneller. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van L. Willemsen in Edam-Volendam
 • Vind het telefoonnummer van de Etos of De Hypotheker
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige duikmedische begeleider of Trainer uit Edam-Volendam
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Edam-Volendam

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Edam-Volendam. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 1135. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Edam-Volendam bestaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Oost, West, Zuid, Kern
telefoonboek-edam-volendam

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Edam-Volendam, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Edam-Volendam. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan zoek je succesvol een telefoonnummer uit de gemeente Edam-Volendam

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor servicenummers als 0909, 0800, 1800, 0900, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Edam-Volendam

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een compleet nummer kan je ophelderen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door middel van de tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Edam-Volendam. Ideaal bij: