Telefoonboek Edam

Nummers nodig uit het telefoonboek van Edam? Dat doe je met de aangegeven speciale zoekfunctie. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig een groot deel van de contactgegevens in en rondom Edam-Volendam. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van der Pol), een firma (bijv. Kruidvat) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 1135. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Edam is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Edam

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of wil je details van het (06) nummer van een firma of familie uit Edam? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Nu gaat dat middels het internet zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van W. de Leeuw woonachtig in Edam
 • Bekijk het nummer van de BENU of Shoeby
 • Ontdek het nummer van de Stuurman binnenvaart of Interim managementbureau uit Edam
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Edam

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Edam-Volendam. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1135. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Edam is te onderscheiden in een aantal buurten: Centrum, Noord, Oost, Zuid, Kern, Buitengebied
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-edam

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Edam, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Edam. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op die manier krijg jij het gemakkelijkste het gezochte telefoonnummer in Edam

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0906, 0900, 0840, 0909, 1800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Edam

Wellicht beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van het zoekscript zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Edam. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.edam-volendam.nl/
 • Ga verder naar: Postcode Zoeken.