Telefoonboek Aalsmeer

Nummers nodig uit het telefoonboek van Aalsmeer? Check de aangegeven eenvoudige zoekmachine. Zodoende zoek je zonder problemen tientallen telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van de gemeente Aalsmeer. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals de Groot), een onderneming (bijv. BENU) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Oosteinde en Oranjewijk en de postcode, 1432. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Aalsmeer stelt maar weinig voor! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Aalsmeer

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Aalsmeer? Een (06) nummer vinden deden we voorheen via de gids. Nu gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van O. Gerritsen met een huis in Aalsmeer
 • Vind het telefoonnummer van de OP=OP Voordeelshop of Jumbo
 • Zoek het nummer van de Tandprotheticus of Computer Software Installateur uit Aalsmeer
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Aalsmeer

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Aalsmeer. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 1432, 1431. Gebruik deze postcode(s). Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Aalsmeer is te onderscheiden in buurten & wijken: Oosteinde en Oranjewijk, Aalsmeer-centrum
telefoonboek-aalsmeer

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Aalsmeer, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Aalsmeer. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Op die manier zoek jij doeltreffende het telefoonnummer in de gemeente Aalsmeer

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0900, 0906, 1800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Aalsmeer

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en wens je te ontcijferen van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Aalsmeer. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: