Telefoonboek Almere

Een online inkijkje in het telefoonboek van Almere? Dat kan via de aangegeven unieke zoekfunctie. Op die manier tref je snel & eenvoudig veel contactgegevens van inwoners uit de gemeente Almere. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Hoekstra), een firma (bijv. Etos) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Almere Pampus of eventueel 1309. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Almere stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Almere

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Almere? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage gaat dat middels het internet zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het (mobiele) nummer van K. Hendriks met een woning in Almere
 • Check het nummer van de PLUS of Hema
 • Ontdek het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Bewindvoerder in Almere
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Almere

Doorzoek nu simpel het online telefoonboek van de gemeente Almere. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1309, 1364. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Almere kent een aantal buurten: Almere Pampus
telefoonboek-almere

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu alle resultaten op een rij in provincie Flevoland

 5. Wijzig zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Almere, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit Almere. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Hiermee verkrijg jij doeltreffende het beoogde telefoonnummer uit de gemeente Almere

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0909, 1800, 0800, 0840, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Almere

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een (net) nummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de zoektool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Almere. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: