Telefoonboek Calslagen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Calslagen? Start met deze snelle zoekmachine. Hiermee doorzoekt men zonder moeite bijna alle adresgegevens in Aalsmeer. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld Kramer), een shop (als Terstal) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als Centrum of juist de postcode, 1433. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Calslagen stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Calslagen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Calslagen? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort via de gids. Dat is veranderd, nu doe je dit online zonder moeite. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van J. Meijer met een huis in Calslagen
 • Vind het telefoonnummer van de EMTÉ of Bakker Bart
 • Bekijk contactgegevens van de Fysiotherapeut of Organisatie adviseur uit Calslagen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Calslagen

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Aalsmeer. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1433. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Calslagen kent buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Zuid, Oost, West, Kern
telefoonboek-calslagen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je hier

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Calslagen, wie probeert mij te bellen?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Calslagen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken vind je doeltreffende een telefoonnummer in Calslagen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 1800, 0840, 0909, 0906, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Calslagen

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een (net) nummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij onze tool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids van Calslagen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.aalsmeer.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Djibouti.