Telefoonboek Landsmeer

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Landsmeer?Maak dan gebruik van deze handige zoekfunctie. Daarmee doorzoekt men gemakkelijk veel adresgegevens uit de gemeente Landsmeer. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van der Wal), bedrijf (bijv. Jumbo) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of misschien 1121. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Landsmeer gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Landsmeer

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Landsmeer? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van M. van den Broek uit Landsmeer
 • Check het nummer van de Ici Parix XL of Gall & Gall
 • Bekijk het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Arbo arts in Landsmeer
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Landsmeer

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Landsmeer. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1121. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
Landsmeer onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Oost, West, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-landsmeer

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Landsmeer, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Landsmeer. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op basis daarvan check jij met succes het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Landsmeer

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 1800, 0906, 0840, 0900, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Landsmeer

Soms beschik je over een nummer en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (net) nummer kan je ontwaren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van ons systeem kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Landsmeer. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: