Telefoonboek Waterland

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Waterland? Start met onderstaande praktische zoekfunctie. Hiermee check jij erg simpel tientallen telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit de gemeente Waterland. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals de Graaf), een shop (als Hans Anders) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of een bepaalde postcode, 1141. Klik nu op de zoekknop. De tool analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Waterland is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Waterland

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Waterland? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van Z. Postma woonachtig in Waterland
 • Check de contactgegevens van de Coop of Hubo
 • Check de contactgegevens van de Hondentrimmer of Aanbestedingsadviseur in Waterland
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Waterland

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Waterland. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1141. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Waterland kent een aantal buurten: Centrum, Noord, Oost, West, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-waterland

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  O.a. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Waterland, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Waterland. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Zo krijg je snel het beoogde telefoonnummer uit de gemeente Waterland

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0909, 1800, 0800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Waterland

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je ontrafelen wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels onze tool zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Waterland. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: