Telefoonboek Watergang

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Watergang? Ga aan de slag met onze speciale zoekfunctie. Zo doorzoekt men supersnel de meeste nummers en adressen van inwoners uit Waterland. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als van der Berg), een winkel of bedrijf (bijv. Xenos) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Centrum en de postcode, 1454. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Watergang is kinderspel! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Watergang

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of zoek je het telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Watergang? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van V. Mol met een woning in Watergang
 • Achterhaal het tel. nr. van de Zeeman of Tango
 • Ontdek het nummer van de Beveiligingsmedewerker of Administratiekantoor in Watergang
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Watergang

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Waterland. Nummer niet gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 1454. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Watergang wordt gevormd door buurten & wijken: Centrum, Noord, Zuid, Buitengebied, West, Oost
telefoonboek-watergang

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Watergang, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Watergang. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. De tool zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Daarmee vind je het snelste het gewenste telefoonnummer uit Watergang

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 0906, 0800, 0909, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Watergang

Wellicht beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Aan de hand van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Watergang. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.waterland.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Equatoriaal Guinea.