Telefoonboek Purmer

Nummers nodig uit het telefoonboek van Purmer? Check de aangegeven speciale zoekmachine. Via deze werkwijze detecteer jij zonder moeite ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers in Waterland. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. Jacobs), een zakelijk adres (bijv. Total) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of een bepaalde postcode, 1482. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Purmer is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Purmer

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Purmer? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage gaat dit online vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van F. van der Velde met een woning in Purmer
 • Achterhaal het tel. nr. van de Shell of Eomino’s
 • Check de contactgegevens van de Personal Coach of Logistiek adviseur uit Purmer
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Purmer

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Waterland. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1482, 1481. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Purmer onderscheiden we in meerdere buurten: Centrum, Noord, Buitengebied, West, Oost, Zuid
Plaatsen in de buurt
telefoonboek-purmer

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Purmer, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Purmer. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Details als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken krijg jij snel het gewenste telefoonnummer in Purmer

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 1800, 0909, 0800, 0900, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Purmer

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Purmer. Ideaal bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.waterland.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Guam.