Telefoonboek Uitdam

Zoek jij naar een telefoonboek van Uitdam? Check de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Zodoende achterhaal je snel & eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Waterland. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld Janssen), een shop (als Tinq) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en wellicht 1154. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Uitdam gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Uitdam

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Uitdam? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • VInd het telefoonnummer van N. van der Heyden wonend in Uitdam
 • Vind het telefoonnummer van de Schooneberg of Hema
 • Zoek het nummer van de Horecaportier of Verzuim adviseur in Uitdam
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Uitdam

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Waterland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
De database toont de volgende postcode(s): 1154. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Uitdam is te onderscheiden in buurten & wijken: Centrum, Noord, Oost, Buitengebied, Kern, West
telefoonboek-uitdam

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Vul de velden in

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Uitdam, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Uitdam. Natuurlijk wil je weten wie het is. Voer het nummer in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Dan spot jij snel het beoogde telefoonnummer uit Uitdam

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 1800, 0909, 0906, 0840, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Uitdam

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de zoektool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Uitdam. Ideaal bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.waterland.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Afghanistan.