Telefoonboek Amstelveen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Amstelveen? Dat kan via de aangegeven unieke zoekfunctie. Zo bekijk jij zonder moeite ontzettend veel namen en nummers van mensen in de gemeente Amstelveen. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. de Lange), bedrijfsnaam (bijv. Tinq) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Amstelveen noordoost of misschien 1183. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Amstelveen gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Amstelveen

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Amstelveen? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger via het dikke telefoonboek. Heden ten dage gaat dit online 10 keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van P. Mulder uit Amstelveen
 • Bekijk het nummer van de BENU of Deen
 • Ontdek het nummer van de Particulier beveiliger of Consultant op het gebied van import, export & handel in Amstelveen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Amstelveen

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Amstelveen. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1183, 1188, 1182, 1186, 1181, 1185. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Amstelveen beslaat uit verschillende wijken: Amstelveen noordoost, Middenhoven, Amsterdamse Bos, Waardhuizen, Amstelveen noordwest (Elsrijk), Amstelveen zuidwest (Keizer Karelpark)
telefoonboek-amstelveen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je hier

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Amstelveen, wie probeert mij te bellen?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Amstelveen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Kopieer het nummer in het systeem. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op basis daarvan check jij direct het benodigde telefoonnummer uit de gemeente Amstelveen

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0800, 0906, 0840, 0909, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Amstelveen

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van ons systeem kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Amstelveen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: