Telefoonboek Ouderkerk aan de Amstel

Nummers nodig uit het telefoonboek van Ouderkerk aan de Amstel? Dat kan via de ontwikkelde duidelijke zoekfunctie. Zo bekijk jij razendsnel alle namen en nummers van inwoners uit Ouder-Amstel. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. van den Heuvel), een firma (bijv. Cigo) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of juist de postcode, 1191. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Ouderkerk aan de Amstel is echt heel eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ouderkerk aan de Amstel

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Ouderkerk aan de Amstel? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort via de gids. Hedendaags kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van S. de Jonge in Ouderkerk aan de Amstel
 • Check de contactgegevens van de The Read Shop of Tamoil
 • Bekijk het nummer van de Verpleegkundige of Media adviesbureau in Ouderkerk aan de Amstel
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Ouderkerk aan de Amstel

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Ouder-Amstel. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 1191. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Buurten en wijken
Ouderkerk aan de Amstel kent diverse wijken: Centrum, Noord, West, Oost, Zuid, Kern
telefoonboek-ouderkerk-aan-de-amstel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Ouderkerk aan de Amstel, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Ouderkerk aan de Amstel. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Dan check jij direct een telefoonnummer in Ouderkerk aan de Amstel

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 1800, 0900, 0906, 0909, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ouderkerk aan de Amstel

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en kan je niet wachten te weten van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een nummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Ouderkerk aan de Amstel. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.ouder-amstel.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Aruba.