Telefoonboek De Kwakel

Op zoek naar het telefoonboek van De Kwakel? Open nu deze handige zoekmachine. Zo doorzoekt men razendsnel belangrijke (06) nummers en contacten van huishoudens in Uithoorn. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. Maas), een zakelijk adres (bijv. Vakgarage) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of 1424. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in De Kwakel stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Kwakel

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit De Kwakel? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Hedendaags gaat dit online veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van J. Vos met een woning in De Kwakel
 • Check de contactgegevens van de Eomino’s of Schooneberg
 • Zoek het nummer van de Veiligheidskundige of IT-bedrijven in de (proces)techniek (PLC) uit De Kwakel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van De Kwakel

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Uithoorn. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1424. Gebruik deze postcode(s). Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
De Kwakel wordt gevormd door een aantal buurten: Centrum, Noord, West, Kern, Oost, Zuid
telefoonboek-de-kwakel

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit De Kwakel, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit De Kwakel. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Dan verkrijg jij het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in De Kwakel

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0906, 0909, 0840, 0800, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in De Kwakel

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (net) nummer kan je uitpluizen welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van het zoekscript check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in De Kwakel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.uithoorn.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Colombia.