Telefoonboek Bussum

Een online inkijkje in het telefoonboek van Bussum? Gebruik de praktische zoekmachine. Daarmee achterhaal je zonder moeite de meeste adresgegevens in Gooise Meren. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. van den Bosch), bedrijf (bijv. De Hypotheker) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met ten zuiden van de Ceintuurbaan: Westereng of juist de postcode, 1403. Druk op “zoeken”. De zoekmachine speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Bussum stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bussum

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een huishouden of gezin uit Bussum? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger aan de hand van de gids. Hedendaags doe je dit online zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van P. Peters uit Bussum
 • Bekijk het nummer van de Tamoil of Tinq
 • Achterhaal het tel. nr. van de Dierenartsassistente of Arbiter in Bussum
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Bussum

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Gooise Meren. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 1403, 1406, 1402, 1405, 1401, 1404. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Bussum bestaat uit buurtschappen en kernen: ten zuiden van de Ceintuurbaan: Westereng, Oostereng, Het Spiegel ten zuiden van de Meentweg; Franse Kamp, ten zuiden van de Huizerweg & ten noorden van de Ceintuurbaan: Godelindebuurt, Het Spiegel ten noorden van de Meentweg, ten noorden van de Huizerweg: Brediuskwartier, Vondelkwartier, tussen spoorlijn en Landstraat: Bussum-centrum, Prins Hendrikpark, omeving Brinklaan
telefoonboek-bussum

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Bussum, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Bussum. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Details als straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Op basis daarvan zoek jij het snelste het begeerde telefoonnummer in Bussum

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0800, 0840, 0900, 0906, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Bussum

In sommige gevallen beschik je over een nummer en wens je te ontcijferen wie er achter dit nummer schuilgaat. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de zoektool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Bussum. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://gooisemeren.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Canada.