Buitenlands telefoonnummer zoeken

Opzoek naar een buitenlands telefoonnummer? Bijvoorbeeld uit België? Vaak is het erg moeilijk om dat te achterhalen. Elk land heeft andere landcodes en landnummers. Nederland bijvoorbeeld, heeft +31. In onze database zijn de meest gebelde landen opgenomen. Zoek je dus een nummer uit bijvoorbeeld Amerika, dan heb je dit buitenlandse telefoonnummer binnen een paar seconden gevonden!

Snel vinden wat jij zoekt!

Telefoonnummer uit het buitenland zoeken

Veel mensen in Nederland zoeken naar nummer uit bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië. Bijvoorbeeld in het geval van een zakelijke afspraak, het bezoeken van familie of het boeken van een hotel of vakantiepark. Via onze nummerzoeker kun je ook heel eenvoudig telefoonnummer van buitenlandse adressen vinden. Hiervoor kun je de bovenstaande zoekfunctie gebruiken. Voor in wie of wat je zoekt en vul bij lokatie het land + een eventuele plaatsnaam in. Op die manier kun je gericht zoeken naar een bedrijf of persoon op een bepaalde buitenlandse lokatie.

Buitenlandse adressen zoeken

De adressen in het buitenland zijn vaak anders opgemaakt dan die van Nederlandse bedrijven of ondernemingen. Hier kennen we een postcode van 4 cijfers en 2 toevoegingen. Bijvoorbeeld 1250AB of 8070BD. In het buitenland kunnen dit wel 5 of 6 cijfers zijn. Grote landen hebben vaak complexere manieren van hun adressen omdat er gewoonweg veel meer adressen zijn.