Telefoonboek Neck

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Neck? Check onze gemakkelijke zoekmachine. Daarmee bekijk jij supersnel veel telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Wormerland. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Bakker), bedrijf (bijv. Specsavesr) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of juist de postcode, 1456. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Neck kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Neck

Een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Neck? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van Dhr. van Leeuwen met een woning in Neck
 • Bekijk het nummer van de Bruna of Gall & Gall
 • Bekijk het nummer van de Matroos of Belastingadvieskantoor in Neck
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Neck

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Wormerland. Geen resultaat? Zoek specifieker. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 1456. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Relevante wijken
Neck onderscheiden we in diverse wijken: Centrum, Noord, Zuid, Buitengebied, Kern, Oost
telefoonboek-neck

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Neck, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Neck. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Dan zoek jij het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer in Neck

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 0800, 1800, 0840, 0900, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Neck

Wellicht beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een nummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Neck. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.wormerland.nl/mozard/mozardstart
 • Ook interessant: Telefoonnummer Estland.