Telefoonboek Wijdewormer

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Wijdewormer? Dat doe je met onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Zo achterhaal je zonder problemen bijna alle nummers en adressen in Wormerland. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als de Jong), bedrijfsnaam (bijv. Texaco) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of een bepaalde postcode, 1456. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Wijdewormer gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wijdewormer

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Wijdewormer? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van D. van der Berg woonachtig in Wijdewormer
 • Vind de bereikbaarheid van de Primark of Expert
 • Zoek het nummer van de Bestrijder houtrotverwerkende schimmels of Wagenparkbeheer- en adviesbureau uit Wijdewormer
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Wijdewormer

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Wormerland. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1456. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Wijdewormer bestaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Noord, Zuid, Buitengebied, Kern, West
telefoonboek-wijdewormer

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Wijdewormer, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Wijdewormer. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt helemaal in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken krijg jij doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit Wijdewormer

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0800, 1800, 0906, 0840, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Wijdewormer

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Wijdewormer. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.wormerland.nl/mozard/mozardstart
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Eritrea.