Telefoonboek Oostknollendam

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Oostknollendam?Maak dan gebruik van de hier onderstaande snelle zoekfunctie. Daarmee zoek je razendsnel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens in Wormerland. Ga aan de slag met met een naam (denk aan de Koning), bedrijfsnaam (bijv. Schooneberg) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en wellicht 1534. Druk op “zoeken”. De zoektool doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Oostknollendam is echt heel eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oostknollendam

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Oostknollendam? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek 10 keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van S. Boer wonend in Oostknollendam
 • Vind de bereikbaarheid van de Boni of Jumbo
 • Vind de bereikbaarheid van de Duikerarts of Recherchebureau in Oostknollendam
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Oostknollendam

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Wormerland. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1534. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Oostknollendam beslaat uit diverse wijken: Centrum, Noord, Buitengebied, Zuid, Kern, Oost
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-oostknollendam

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat hier

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Oostknollendam, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Oostknollendam. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Daarmee vind jij doeltreffende dit telefoonnummer in Oostknollendam

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0900, 0906, 0840, 0800, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Oostknollendam

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Oostknollendam. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.wormerland.nl/mozard/mozardstart
 • Ga verder naar: Telefoonnummer IJsland.