Telefoonboek Koog aan de Zaan

Een online inkijkje in het telefoonboek van Koog aan de Zaan? Start met de hier onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Daarmee bekijk jij zonder moeite tientallen (06) nummers en contacten in en rondom Zaanstad. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals Willems), een onderneming (bijv. Basic-Fit) of een nummer of adres in deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en/of 1541. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Koog aan de Zaan gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Koog aan de Zaan

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Koog aan de Zaan? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van Mevr. de Haan uit Koog aan de Zaan
 • Vind het telefoonnummer van de EMTÉ of Karwei
 • Bekijk contactgegevens van de Diëtist of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht uit Koog aan de Zaan
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Koog aan de Zaan

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Zaanstad. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Open het online telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 1541. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Koog aan de Zaan onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Centrum, Noord, Buitengebied, Kern, Oost, Zuid
telefoonboek-koog-aan-de-zaan

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Koog aan de Zaan, wie belde mij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Koog aan de Zaan. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Dan verkrijg jij het snelste dit telefoonnummer in Koog aan de Zaan

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0840, 0909, 1800, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Koog aan de Zaan

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je uitdokteren wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Door middel van onze tool kan je toch zoeken door de omgekeerde gids uit Koog aan de Zaan. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.zaanstad.nl/mozard/!suite05.scherm1239
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Indonesië.