Telefoonboek Zaandijk

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Zaandijk? Dat doe je met de snelle zoekfunctie. Zo detecteer jij gemakkelijk de meeste (06) nummers en contacten van inwoners uit Zaanstad. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn van der Meer), een onderneming (bijv. Primark) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 1544. Druk op “zoeken”. Het zoekscript speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Zaandijk is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zaandijk

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Zaandijk? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen via de gids. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van T. van Veen uit Zaandijk
 • Check het nummer van de Hoogvliet of Avia
 • Vind de bereikbaarheid van de Huidtherapeut of Budgetcoach uit Zaandijk
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Zaandijk

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Zaanstad. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
De database toont de volgende postcode(s): 1544. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Zaandijk is te onderscheiden in verschillende wijken: Centrum, Noord, Buitengebied, Kern, Oost, West
telefoonboek-zaandijk

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Zaandijk, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Zaandijk. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Op die manier verkrijg je het eenvoudigst een telefoonnummer uit Zaandijk

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0900, 0906, 0909, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Zaandijk

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je uitpluizen welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door middel van de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Zaandijk. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.zaanstad.nl/mozard/!suite05.scherm1239
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Irak.