Telefoonboek Assendelft

Op zoek naar het telefoonboek van Assendelft? Check onze snelle zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je zonder problemen alle telefoongegevens & adresgegevens in Zaanstad. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als Schouten), een onderneming (bijv. D-Reizen) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met omgeving Saendelverlaan (ten westen van Dorpsstraat) of een bepaalde postcode, 1567. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Assendelft kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Assendelft

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het nummer van een huishouden of gezin uit Assendelft? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van D. de Ruiter wonend in Assendelft
 • Ontdek het nummer van de Vakantieexperts of Rabobank
 • Vind de bereikbaarheid van de Particulier onderzoeker (detective) of Gedelegeerd projectontwikkelaar in Assendelft
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Assendelft

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Zaanstad. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 1567, 1566. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Assendelft bestaat uit meerdere buurten: omgeving Saendelverlaan (ten westen van Dorpsstraat), Kreekrijk, Assendelft-centrum: Dorpsstraat, Langeheit, Saendelft-Oost en bedrijventerrein; Assendelft-Zuid
telefoonboek-assendelft

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Assendelft, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Assendelft. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Hiermee verkrijg je succesvol het benodigde telefoonnummer uit Assendelft

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 0840, 0800, 1800, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Assendelft

Misschien ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de tool gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Assendelft. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.zaanstad.nl/mozard/!suite05.scherm1239
 • Lees ook: Telefoonnummer Ivoorkust.