Telefoonboek Krimpenerwaard

Zoek jij naar een telefoonboek van Krimpenerwaard? Ga aan de slag met de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Zo zoek je snel & eenvoudig de meeste telefoonnummers, adressen en namen uit de gemeente Krimpenerwaard. Jij kan starten met een naam (bijv. de Boer), een shop (als H&M) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Centrum en de postcode, 2821. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Krimpenerwaard is kinderspel! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Krimpenerwaard

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Krimpenerwaard? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger via de gids. Vandaag de dag kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van K. van den Velden in Krimpenerwaard
 • Ontdek het nummer van de Basic-Fit of AH
 • Check het nummer van de Arts of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen in Krimpenerwaard
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Krimpenerwaard

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Krimpenerwaard. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
Postcodes in deze regio: 2821. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in deze plaats
Krimpenerwaard onderscheiden we in meerdere buurten: Centrum, Noord, West, Zuid, Buitengebied, Kern
telefoonboek-krimpenerwaard

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Krimpenerwaard, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Krimpenerwaard. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Op die manier krijg jij doeltreffende het begeerde telefoonnummer in de gemeente Krimpenerwaard

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0909, 0800, 1800, 0900, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Krimpenerwaard

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels de zoekmachine krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Krimpenerwaard. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: