Telefoonboek Lekkerkerk

Nummers nodig uit het telefoonboek van Lekkerkerk? Check de ontwikkelde duidelijke zoekfunctie. Hiermee tref je supersnel honderden telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Krimpenerwaard. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn van den Brink), een onderneming (bijv. Shell) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en de postcode, 2941. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Lekkerkerk gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lekkerkerk

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een firma of familie uit Lekkerkerk? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van H. Timmermans uit Lekkerkerk
 • Ontdek het nummer van de Basic-Fit of Action
 • Check de contactgegevens van de Apotheker of Communicatie adviesbureau uit Lekkerkerk
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Lekkerkerk

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Krimpenerwaard. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 2941. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Lekkerkerk kent buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Buitengebied, Kern, West, Oost
telefoonboek-lekkerkerk

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat hierboven

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Lekkerkerk, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Lekkerkerk. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in indien deze bekend is. Zo verkrijg jij doeltreffende het telefoonnummer in Lekkerkerk

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0840, 0909, 0900, 1800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Lekkerkerk

In sommige gevallen is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je uitzoeken welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids van Lekkerkerk. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Simyo.