Telefoonboek Ouderkerk aan den IJssel

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Ouderkerk aan den IJssel? Dat kan via de hier onderstaande eenvoudige zoekmachine. Hiermee vind je supersnel bijna alle nummers en adressen van huishoudens in Krimpenerwaard. Begin jouw zoektocht met een naam (bijv. van der Wal), een zaak (zoals Spar) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of 2935. Klik nu op de zoekknop. Het systeem checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ouderkerk aan den IJssel is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ouderkerk aan den IJssel

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Ouderkerk aan den IJssel? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het (mobiele) nummer van A. van de Velde in Ouderkerk aan den IJssel
 • Vind de bereikbaarheid van de Kwalitaria of Cigo
 • Bekijk contactgegevens van de Gassingsleider of Call center in Ouderkerk aan den IJssel
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Ouderkerk aan den IJssel

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Krimpenerwaard. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar de gewenste informatie. Eventueel te testen: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2935. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Ouderkerk aan den IJssel onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, Buitengebied, West, Noord, Kern
telefoonboek-ouderkerk-aan-den-ijssel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Ouderkerk aan den IJssel, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit Ouderkerk aan den IJssel. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Zo verkrijg je direct dit telefoonnummer uit Ouderkerk aan den IJssel

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0840, 0909, 1800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Ouderkerk aan den IJssel

Soms ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (06) nummer kan je uitvinden op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Aan de hand van de tool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Ouderkerk aan den IJssel. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Raffel.