Telefoonboek IJssellaan

Een online inkijkje in het telefoonboek van IJssellaan? Check onderstaande eenvoudige zoekmachine. Zo vind je zonder problemen bijna alle contactgegevens van inwoners uit Krimpenerwaard. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan Jonker), een winkel of bedrijf (bijv. Poiesz) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of een bepaalde postcode, 2935. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in IJssellaan is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in IJssellaan

Gebeld door een vreemd nummer? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit IJssellaan? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van W. van de Veen woonachtig in IJssellaan
 • Achterhaal het tel. nr. van de ING of ING
 • Zoek adresgegevens van de Winkelsurveillant of Tuinarchitect uit IJssellaan
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van IJssellaan

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Krimpenerwaard. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 2935. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
IJssellaan kent buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Buitengebied, Kern, Oost, West
telefoonboek-ijssellaan

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit IJssellaan, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit IJssellaan. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Voorbeeld zijn postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Dan spot je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit IJssellaan

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 1800, 0840, 0906, 0909, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in IJssellaan

Misschien ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit IJssellaan. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Robin Mobile.