Telefoonboek Koolwijk

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Koolwijk? Start met de snelle zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men gemakkelijk de meeste adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Krimpenerwaard. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld Koster), een zakelijk adres (bijv. Karwei) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum en/of 2821. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Koolwijk is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Koolwijk

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een winkel of persoon in Koolwijk? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van R. Molenaar in Koolwijk
 • Zoek het nummer van de De Echte Bakker of Only
 • Check de contactgegevens van de Klinisch fysicus of Enquêtebureau in Koolwijk
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Koolwijk

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Krimpenerwaard. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 2821. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Koolwijk kan je onderverdelen in verschillende wijken: Centrum, Zuid, West, Oost, Noord, Buitengebied
telefoonboek-koolwijk

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Koolwijk, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Koolwijk. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo compleet mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Aan de hand hiervan krijg jij snel dit telefoonnummer uit Koolwijk

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0900, 1800, 0909, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Koolwijk

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een compleet nummer kun je te weten komen van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de zoekmachine check je direct gratis de omgekeerde gids uit Koolwijk. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Wales.