Telefoonboek Tempel

Een online inkijkje in het telefoonboek van Tempel? Start met de hier onderstaande unieke zoekmachine. Via deze werkwijze achterhaal je snel & eenvoudig veel contactgegevens van mensen uit Bodegraven-Reeuwijk. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Prins), een onderneming (bijv. Dirk) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Centrum of misschien 2811. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Tempel kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Tempel

Gebeld door een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een firma of familie uit Tempel? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags gaat dat middels het internet honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van J. Huisman uit Tempel
 • Vind de bereikbaarheid van de Hubo of Scapiono
 • Vind de bereikbaarheid van de Mondhygiënist of ICT-projectmanagement in Tempel
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Tempel

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 2811. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Tempel kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, West, Oost, Kern, Buitengebied
telefoonboek-tempel

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Tempel, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Tempel. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dit is mogelijk, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan zoek je het snelste het beoogde telefoonnummer in Tempel

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 1800, 0840, 0906, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Tempel

Soms beschik je over een nummer en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een telefoonnummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Tempel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Verenigde Staten van Amerika.