Telefoonboek Reeuwijk

Een online inkijkje in het telefoonboek van Reeuwijk? Dat kan via de hier onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Via deze weg vind je verrassend eenvoudig tientallen contactgegevens van huishoudens in Bodegraven-Reeuwijk. Jij kan starten met een naam (denk aan van der Veen), een firma (bijv. ABN AMRO) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of misschien 2811. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Reeuwijk gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Reeuwijk

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Reeuwijk? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Nu kan dat online honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van I. Meyer uit Reeuwijk
 • Check het nummer van de Bruna of Poiesz
 • Check het nummer van de Apotheker of Inkoopadviseur uit Reeuwijk
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Reeuwijk

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 2811. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Reeuwijk onderscheiden we in een aantal buurten: Centrum, Zuid, Oost, Noord, Kern, West
telefoonboek-reeuwijk

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Reeuwijk, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Reeuwijk. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Zo zoek je direct het gewenste telefoonnummer uit Reeuwijk

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0906, 0909, 0800, 1800, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Reeuwijk

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met enkel een volledig telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de telefoonzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerde gids uit Reeuwijk. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Uruguay.