Telefoonboek De Roemer

Een online inkijkje in het telefoonboek van De Roemer? Dat kan via de hier onderstaande snelle zoekfunctie. Zo doorzoekt men razendsnel bijna alle telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Alphen aan den Rijn. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. Martens), bedrijfsnaam (bijv. Firezone) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum en/of 2771. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in De Roemer stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Roemer

Zie jij een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in De Roemer? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dat online sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van G. de Vries uit De Roemer
 • Ontdek het nummer van de Schooneberg of Alphega
 • Check het nummer van de Voetbalsteward of Bedrijfseconomisch consultant in De Roemer
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van De Roemer

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Alphen aan den Rijn. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2771. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
De Roemer wordt gevormd door verschillende wijken: Centrum, Zuid, Oost, Kern, Noord, Buitengebied
telefoonboek-de-roemer

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit De Roemer, wie is het?

Het gaat om een nummer uit De Roemer. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Daarmee verkrijg je het snelste een telefoonnummer uit De Roemer

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0840, 0909, 1800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in De Roemer

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een telefoonnummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de zoektool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van De Roemer. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.alphenaandenrijn.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Tsjechië.