Telefoonboek Groeneweg

Zoek jij naar een telefoonboek van Groeneweg? Start met de handige zoekfunctie. Via deze weg vind je verrassend eenvoudig bijna alle namen en nummers van personen uit Zuidplas. Start jouw zoekopdracht met een achternaam (bijv. van Loon), een zakelijk adres (bijv. Hubo) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of een bepaalde postcode, 2761. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Groeneweg is echt heel eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Groeneweg

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Groeneweg? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Momenteel gaat dit online een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van C. van Dam wonend in Groeneweg
 • Check de contactgegevens van de D-Reizen of De Echte Bakker
 • Bekijk contactgegevens van de Medisch Secretaresse of Cultuuradviseur uit Groeneweg
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Groeneweg

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Zuidplas. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 2761. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Groeneweg kent meerdere buurten: Centrum, Zuid, Oost, Buitengebied, Kern, West
telefoonboek-groeneweg

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Groeneweg, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Groeneweg. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. Het systeem achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Op die manier spot je snel het gewenste telefoonnummer uit Groeneweg

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 0909, 0900, 0840, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Groeneweg

Misschien heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een nummer kan je uitzoeken wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoekmachine check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Groeneweg. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.zuidplas.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Tonga.