Telefoonboek Moerkapelle

Nummers nodig uit het telefoonboek van Moerkapelle?Maak dan gebruik van de aangegeven unieke zoekmachine. Daarmee achterhaal je zonder problemen bijna alle telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit Zuidplas. Jij kan starten met een achternaam (bijv. van der Meer), bedrijfsnaam (bijv. Kwalitaria) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Moerkapelle-zuid of 2752. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem gaat aan de slag met zoeken en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Moerkapelle gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Moerkapelle

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd nummer? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit Moerkapelle? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen aan de hand van de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van E. Meyer in Moerkapelle
 • Zoek het nummer van de ABN AMRO of Specsavesr
 • Vind het telefoonnummer van de Vluchtinformatieverstrekker of ICT onderneming in Moerkapelle
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Moerkapelle

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Zuidplas. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Check de gids van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2752, 2751. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Moerkapelle onderscheiden we in een aantal buurten: Moerkapelle-zuid, Moerkapelle-centrum
telefoonboek-moerkapelle

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Moerkapelle, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Moerkapelle. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Op basis daarvan spot je met succes het beoogde telefoonnummer in Moerkapelle

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor premium nummers zoals 0900, 0840, 0909, 0800, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Moerkapelle

Misschien ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de zoekmachine kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Moerkapelle. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.zuidplas.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Tanzania.