Telefoonboek Boskoop

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Boskoop?Maak dan gebruik van de snelle zoekmachine. Hiermee check jij supersnel bijna alle contactgegevens in en rondom Alphen aan den Rijn. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld de Vries), een winkel of bedrijf (bijv. Bruna) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 2771. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Boskoop is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Boskoop

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Boskoop? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoonnummer-database handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Achterhaal het nummer van G. van Beek met een woning in Boskoop
 • Achterhaal het tel. nr. van de Kwalitaria of van Haren
 • Vind de bereikbaarheid van de Centralist alarmcentrale of Netwerkbeheerder in Boskoop
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Boskoop

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Alphen aan den Rijn. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 2771. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Boskoop beslaat uit meerdere buurten: Centrum, Zuid, Oost, Kern, Noord, West
telefoonboek-boskoop

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Boskoop, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Boskoop. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan zoek jij succesvol het begeerde telefoonnummer uit Boskoop

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor servicenummers als 1800, 0906, 0800, 0900, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Boskoop

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Via de tool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek uit Boskoop. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.alphenaandenrijn.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Tsjaad.