Telefoonboek Lansingerland

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Lansingerland? Start met de aangegeven unieke zoekmachine. Via deze werkwijze zoek je razendsnel honderden namen en nummers uit de gemeente Lansingerland. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals van den Velden), een onderneming (bijv. Terstal) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Centrum of eventueel 2651. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Lansingerland is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Lansingerland

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of blief jij het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Lansingerland? Een (06) nummer vinden ging voorheen nog ouderwets met de gids. Hedendaags kan dat via het internet een stuk sneller. Om je een beeld te geven wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van Familie van der Meer uit Lansingerland
 • Achterhaal het tel. nr. van de Basic-Fit of C&A
 • Check de contactgegevens van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht uit Lansingerland
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Lansingerland

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Lansingerland. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 2651. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Lansingerland wordt gevormd door buurten & wijken: Centrum, Noord, West, Zuid, Oost, Kern
telefoonboek-lansingerland

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Lansingerland, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Lansingerland. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Op basis daarvan spot je doeltreffende een telefoonnummer uit de gemeente Lansingerland

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0800, 0909, 0906, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Lansingerland

Soms ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels onze tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek van Lansingerland. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: