Telefoonboek Nieuwkoop

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nieuwkoop? Dat doe je met deze handige zoekfunctie. Hiermee detecteer jij erg simpel belangrijke contactgegevens van mensen in de gemeente Nieuwkoop. Start je zoektocht direct met een naam (bijvoorbeeld van Dam), een winkel of bedrijf (bijv. De Echte Bakker) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of 2421. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwkoop is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Nieuwkoop

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Nieuwkoop? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van G. Wolters wonend in Nieuwkoop
 • Check het nummer van de Rabobank of Primark
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige springmeester of Architect uit Nieuwkoop
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Nieuwkoop

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Nieuwkoop. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2421. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Nieuwkoop kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Centrum, Noord, West, Zuid, Kern, Buitengebied
telefoonboek-nieuwkoop

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Nieuwkoop, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Nieuwkoop. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Op basis daarvan spot je snel het benodigde telefoonnummer in de gemeente Nieuwkoop

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0900, 0909, 0800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Nieuwkoop

Mogelijk heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Met behulp van de zoektool check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Nieuwkoop. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: