Telefoonboek Ter Aar

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Ter Aar? Dat doe je met onze unieke zoekfunctie. Via deze werkwijze check jij razendsnel alle adressen en (mobiele) nummers van personen uit Nieuwkoop. Begin altijd je query met een (voor) naam (als Martens), bedrijf (bijv. Cigo) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of 2461. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Ter Aar gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ter Aar

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Ter Aar? Je (adres) of telefonische details zoeken ging voorheen met de gids. Hedendaags gaat dit online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van W. Hofman met een woning in Ter Aar
 • Achterhaal het tel. nr. van de D-Reizen of Coop
 • Vind het telefoonnummer van de Bestrijder houtrotverwerkende schimmels of IT-bedrijven in de bouw in Ter Aar
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Ter Aar

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Nieuwkoop. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 2461. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Ter Aar wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Centrum, West, Kern, Noord, Oost, Zuid
telefoonboek-ter-aar

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Ter Aar, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Ter Aar. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer in Ter Aar

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0900, 1800, 0906, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Ter Aar

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Ter Aar. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.nieuwkoop.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Noord-Korea.