Telefoonboek Vrijhoeven

Nummers nodig uit het telefoonboek van Vrijhoeven?Maak dan gebruik van de eenvoudige zoekfunctie. Zo bekijk jij verrassend eenvoudig ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Nieuwkoop. Begin altijd je query met een naam (denk aan van der Heijden), een winkel of bedrijf (bijv. EMTÉ) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum en de postcode, 2461. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Vrijhoeven gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vrijhoeven

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het actuele nummer van een shop of inwoner van Vrijhoeven? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van S. Driessen woonachtig in Vrijhoeven
 • Ontdek het nummer van de C&A of Jan Linders
 • Check de contactgegevens van de Digitale Fotografie of Modellenbureau uit Vrijhoeven
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Vrijhoeven

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Nieuwkoop. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2461. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Vrijhoeven kan je onderverdelen in een aantal buurten: Centrum, West, Kern, Noord, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-vrijhoeven

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Vrijhoeven, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Vrijhoeven. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Details als postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Aan de hand hiervan zoek jij snel het begeerde telefoonnummer in Vrijhoeven

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 0906, 0840, 1800, 0900, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Vrijhoeven

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en wil je weten van wie het nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Op basis van een telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Vrijhoeven. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.nieuwkoop.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Niue.