Telefoonboek Vriezekoop

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Vriezekoop? Check onze praktische zoekfunctie. Via deze werkwijze tref je supersnel alle (06) nummers en contacten van huishoudens in Kaag en Braassem. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan Kuipers), een onderneming (bijv. EMTÉ) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of misschien 2451. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Vriezekoop is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vriezekoop

Ben je gebeld dooreen onbekend nummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Vriezekoop? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dat online 10 keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van K. Schouten uit Vriezekoop
 • Check het nummer van de McDonald’s of Terstal
 • Bekijk contactgegevens van de Logopedist of Ingenieur geodesie uit Vriezekoop
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Vriezekoop

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Kaag en Braassem. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 2451. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Vriezekoop wordt gevormd door diverse wijken: Centrum, West, Kern, Buitengebied, Zuid, Noord
telefoonboek-vriezekoop

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Vriezekoop, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Vriezekoop. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Hiermee verkrijg jij succesvol het gezochte telefoonnummer in Vriezekoop

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 1800, 0800, 0840, 0900, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Vriezekoop

In sommige gevallen is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Via de zoekmachine krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Vriezekoop. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.kaagenbraassem.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Niger.