Telefoonboek Kaag en Braassem

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Kaag en Braassem?Maak dan gebruik van onze handige zoekmachine. Zo vind je verrassend eenvoudig tientallen telefoonnummers, adressen en namen in en rondom de gemeenten Kaag en Braassem. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als Maas), een shop (als Scapiono) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of juist de postcode, 2159. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Kaag en Braassem is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Kaag en Braassem

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Kaag en Braassem? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van R. van den Bosch in Kaag en Braassem
 • Bekijk het nummer van de C&A of Dirk
 • Check de contactgegevens van de Gasmeetkundige of Ingenieur biomedische technologie in Kaag en Braassem
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Kaag en Braassem

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Kaag en Braassem. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Ook mogelijk: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 2159. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Kaag en Braassem is te onderscheiden in verschillende wijken: Centrum, Noord, West, Oost, Kern, Buitengebied
telefoonboek-kaag-en-braassem

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Kaag en Braassem, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Kaag en Braassem. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Details als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken zoek jij het eenvoudigst een telefoonnummer in de gemeente Kaag en Braassem

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 1800, 0900, 0800, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Kaag en Braassem

In een ander scenario heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een telefoonnummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij onze tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Kaag en Braassem. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: