Telefoonboek Heemstede

Zoek jij naar een telefoonboek van Heemstede? Start met de hier onderstaande handige zoekmachine. Daarmee check jij zonder moeite bijna alle adresgegevens van mensen in de gemeente Heemstede. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. van Beek), bedrijf (bijv. Coop) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Geleerdenwijk of juist de postcode, 2105. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Heemstede kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Heemstede

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Heemstede? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort met de gids. Hedendaags doe je dit online veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van T. Kramer woonachtig in Heemstede
 • Vind de bereikbaarheid van de Dirk of H&M
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige duikploegleider of Fotograaf uit Heemstede
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Heemstede

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Heemstede. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2105, 2101, 2104, 2103, 2106, 2102. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Heemstede beslaat uit buurtschappen en kernen: Geleerdenwijk, Rivierenwijk (tussen Herenweg en Leidsevaart), Oud-Heemstede: Binnenweg, Kerklaan e.o., De Glip, Groenendaal, Javalaan, Sportparklaan e.o., Leidsevaartweg, Zandvoortselaan, componistenbuurt, schildersbuurt, Hageveld
telefoonboek-heemstede

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Heemstede, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Heemstede. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Hiermee zoek je snel het gewenste telefoonnummer in de gemeente Heemstede

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0800, 0909, 0906, 0840, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Heemstede

Soms heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een nummer kan je achterhalen wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij onze tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Heemstede. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.heemstede.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Cambodja.

  No pages found.